Marjolein Bolleman: het gezicht achter Studio Bolletje

Een nuchtere zeeuwse. Creatief, enthousiast, relaxed, vol ideeën en open minded. Thats me! Telkens met mijn camera op zoek naar dat ene bijzondere moment, die unieke herinneringen.

Je hoeft bij mij geen standaard poseerfoto's te verwachten. Ik ben allergisch voor het woord 'poseren'. Liever maak ik gezellig een praatje en laat ik jullie lol hebben. Eigenlijk zoals je ook zou doen als ik er niet bij ben. Let vooral niet op mij! Alleen op die manier krijg je relaxte foto's. En komt jullie liefde voor elkaar op de juiste manier in beeld. 

Inmiddels heb ik een brede portfolio opgebouwd. Bruidsfotografie en loveshoots.
Ik neem per jaar maar een beperkt aantal opdrachten aan. Daarbij vind ik het ook belangrijk dat er een klik tussen ons is. Een kennismakingsgesprek is zo gemaakt. Wees er dus snel bij! 

Wanneer zie ik jullie voor mijn lens?

Ervaringen van anderen

Lees hieronder hoe andere echtparen de samenwerking met mij hebben ervaren. Gebruik de pijltjes en of sleep voor meer ervaringen.

"Lang gezocht naar die ene fotograaf. De foto's op de site van Marjolein spraken gelijk aan en de afspraak was snel gemaakt. Een fijn en gezellig gesprek volgde. Het maken van de foto's ging erg gemakkelijk, in een ongedwongen sfeer. En als resultaat prachtige foto's en een super mooi album gemaakt door Marjolein!"

Michel & Danielle

"We zijn erg tevreden met onze schitterende fotoreportage, ook het album ziet er top uit! Fijn dat Marjolein veel voorbeeldalbums liet zien en we zo alles op het gemakje konden bespreken. Wat een service dat ze ook onze fotolocaties van tevoren heeft bezocht! De samenwerking en communicatie verliepen heerlijk ontspannen."

Ricardo & Yvon

"Marjolein is een superleuke, fijne, snel vertrouwde maar bovenal professionele fotografe! Heel leuk contact gehad voor, tijdens en na onze bruiloft. Op de bruiloft zelf hadden we amper door dat ze erbij was, maar wat een schitterende foto's heeft ze gemaakt! En vooral dat ze ook onze 2 zoontjes zo mooi heeft vast weten te leggen, echt vakwerk!!"

Martijn & Jolien

"Vanaf het eerste gesprek verliep het super, Marjolein vertelt en legt duidelijk uit wat er allemaal mogelijk is en heeft albums laten zien. We zijn super blij met de foto's die ze geschoten heeft, elke emotie kun je hier op terug zien. Een zeer professionele fotografe die haar eigen tintje heeft. Ik zou Marjolein zeker aanbevelen :)"

Ben & Janneke

"Wij zijn erg tevreden over het resultaat van onze trouwfoto's en de service welke hierbij hoort! Bedankt Marjolein! Tijdens de ceremonie('s) helemaal niet doorgehad dat ze foto's heeft gemaakt. Na 8 weken hebben we nog steeds een 'roze wolk moment' als we naar de foto's kijken. Ze roepen alle gevoelens van die dag weer naar boven! Wij raden studio bolletje dan ook zeker aan."

Sander & Christel

"Via internet ben ik gaan zoeken naar ’die ene fotograaf’. De fotograaf die één van de belangrijkste dagen in ons leven vast zou gaan leggen. Toen ik de prachtige platen tegenkwam van Marjolein werd ik blij. Deze spraken me direct aan gezien ze toch net even anders fotografeert dan anders. Ze kijkt met een creatief oog en pakt de hoeken waar ik zo van hou :) Naast haar fotografiekunsten is het ook nog eens een heel fijne persoonlijkheid. Lief, relaxed en professioneel. Onze dank is groot dat ze deze dag heeft vastgelegd. We kijken telkens opnieuw, maar wat graag, naar het eindresultaat!"

Ian & Charlotte