de stijl van studio bolletje

UNDER CONSTRUCTION

Deze pagina wordt binnenkort opnieuw gelanceerd.

Inmiddels heb ik een brede portfolio opgebouwd. Bruidsfotografie en loveshoots.
Wanneer zie ik jullie voor mijn lens?"We zijn erg tevreden met onze schitterende fotoreportage, ook het album ziet er top uit! Fijn dat Sanne aan huis kwam met voorbeeldalbums en we zo alles op het gemakje konden bespreken. Wat een service dat ze ook onze fotolocaties van tevoren heeft bezocht! De samenwerking en communicatie verliepen heerlijk ontspannen."

Ricardo & Yvon


"Sanne is een superleuke, fijne, snel vertrouwde maar bovenal professionele fotografe! Heel leuk contact gehad voor, tijdens en na onze bruiloft. Op de bruiloft zelf hadden we amper door dat ze erbij was, maar wat een schitterende foto's heeft ze gemaakt! En vooral dat ze ook onze 2 zoontjes zo mooi heeft vast weten te leggen, echt vakwerk!! "

Martijn & Jolien


"Vanaf het eerste gesprek verliep het super, Sanne vertelt en legt duidelijk uit wat er allemaal mogelijk is en heeft albums laten zien. We zijn super blij met de foto's die ze geschoten heeft, elke emotie kun je hier op terug zien. Een zeer professionele fotografe die haar eigen tintje heeft. Ik zou Sanne zeker aanbevelen :)"

Ben & Janneke


"Wij zijn erg tevreden over het resultaat van onze trouwfoto's en de service welke hierbij hoort! Bedankt Sanne! Tijdens de ceremonie('s) helemaal niet doorgehad dat ze foto's heeft gemaakt. Na 8 weken hebben we nog steeds een 'roze wolk moment' als we naar de foto's kijken. Ze roepen alle gevoelens van die dag weer naar boven! Wij raden studio bolletje dan ook zeker aan."

Sander & Christel
"Via internet ben ik gaan zoeken naar ‘die ene fotograaf’. De fotograaf die één van de belangrijkste dagen in ons leven vast zou gaan leggen. Toen ik de prachtige platen tegenkwam van Sanne werd ik blij. Deze spraken me direct aan gezien ze toch net even anders fotografeert dan anders. Ze kijkt met een creatief oog en pakt de hoeken waar ik zo van hou :) Naast haar fotografiekunsten is het ook nog eens een heel fijne persoonlijkheid. Lief, relaxed en professioneel. Onze dank is groot dat ze deze dag heeft vastgelegd. We kijken telkens opnieuw, maar wat graag, naar het eindresultaat!"

Ian & Charlotte